Apa Vie

Image result for foto apa kangen

SPORTIVII care beau APA KANGEN devin performeri

Această apa este cunoscută sub mai multe denumiri: bogată în electroni, alcalină, cu micro-clustere, bogată In hidrogen activ, antioxidantă, apă ionizată, apa Kangen, sau apa vie .
In câteva zile în care se bea apă vie ,se pierde din grăsime . Poti creşte antrenamentele la un nivel mai înalt. Poţi creste cantitatea de muncă, intensitatea şi frecvenţa antrenamentelor fizice. Nu veţi mai simţi durere sau oboseală. Faptul că beţi apă ionizată restructurată vă permite să vă recuperaţi rapid, aşă că vă veţi putea antrena mai des. Nu veti mai ţine dietă drastică .Musculatura se va reface frumos si bine.  APA KANGEN  amplifică efectul suplimentelor nutritive . Cel mai important este că, creierul dumneavoastra va fi mai vioi .Chiar va veti permite o data pe săptămâna o “mâncare normală” fară sa creşteţi în greutate .
Continuaţi să beţi apa KANGEN şi la antrenamente şi în timpul competitiei, dacă doriţi să ajungeţi campion.
Nu uitaţi hrana vie folosirea corectă a alimentelor şi suplimentelor, coroborat cu exerciţiul fizic vă permit sa ajungeţi la performanţe remarcabile. Iar această apa specială   amplifică tot ceeace faceţi . Sportivii si antrenorii constientizeaza că si cele mai mici schimbari ale pH-ului pot afecta nivelul de performantă. De aceea, atunci cand pH-ul este scăzut si energia corpului este redusă. Deci, cu cat există mai multa aciditate in corp, cu atât muşchii nostri se contracta mai puţin şi stimulul electric necesar pentru ţă scade în mod semnificativ.

Fitness si sanatate

1.jpgVeţi fi uimiţi de diferenţa referitor la energia voastă, performanţa şi timpul de refacere. Această apă ionizată restructurată poate să ajute şi atletul de weekend cu un fitness moderat .O mama care încercă să revină la dimensiunile iniţiale, la fel ca şi numărul mereu crescând de adulţi sedentari, supraponderali, leneşi , fără o sănătate bună şi formă fizică bună. Bând apa Kangen, este cea mai rapidă , cea mai uşoară şi cea mai ieftină cale de a schimba corpul tău . Beneficiile acestei schimbări includ dureri reduse aticulare şi musculare, mai puţină oboseală, o mai uşoară pierdere în greutate şi în cele din urmă sănătate optimă şi vitalitate .
Ar fi util ca orice sală de gimnastică, centru de fitness, club de sănătate, centru recreaţional să îmbrăţişeze această uluitoare tehnologie de fabricare a APEI KANGEN. Dacă vor avea , un astfel de ionizator de apă capabil să producă sute de litri de apă zilnic, şi să fie la dispoziţie pentru clienţii lor. Nu poţi face un seviciu mai mare clienţilor tăi decât sa le oferi apa Kangen.

Alcalinitatea si performanţa sporivă

2.jpgMulti atleti sunt blocati de o dietă neadecvată care este producătoare de acid . PH-ul corpului determină în mare măsură tot cese întâmplă în interiorul celulei şi în fluidul extracelular, cunoscut sub numele de sistemul limfatic.  Carbohidratii din muşchi sunt arşi pentru energie producând aşa de mult acid lactic, încât muşchii lui nu mai lucrează eficient, performanţa începe să scadă.    Apa Kangen dă mai mult oxigen celulelor,căpătând putere să îndepărteze mai uşor deşeurile acide .   Dat fiind diversele antrenamente pe care le execuţi pentru performanţă fie că esti atlet, amator sau profesionist, timpul de recuperare este foarte important .    Apa ionizată, restructurată îţi permite sa faci asta in mod natural , NU să foloseşti steroizi anabolizanţi sau medicamente de recuperare.

Apa pentru sportivi

apa pentru sportivi hidratare intensa Ionzatoarele de apa Kangen ofera avantaje pentru sportivi.

Apa Kangen este renumita pentru beneficiile pe care le ofera sportivilor. Gimnastele sunt mai flexibile, fotbalistii si jucatorii de hochei, ruigbi, baschet au reusit sa elimine senzatia de arsura la iesirea de pe teren, culturistii au muschii mai bine definiti.

Efectele apei Kangen

Atunci cand respiram, sau cand ne antrenam musculatura, corpul produce acid lactic si acid piruvic. La efort acesti acizi ajung in muschi si apare o senzatie de arsura, iar muschiul slabeste, oboseste, ii scade capacitatea de a se contracta si nu mai raspunde eficient. Cand pH-ul muschiului scade, productia de energie ATP (adenosine triphosphate) incepe si ea sa scada.

Sportivii si antrenorii stiu ca schimbari mici ale pH-ului sangelui afecteaza serios performanta sportiva.

Apa Kangen elimina acesti acizi din tesutul muscular. Cu cat bem mai multa apa Kangen cu atat recuperarea este mai rapida si micsoreaza micro-cicatricile la nivelul muschiului, precum si senzatia de slabire a muschiului. Alcalinitatea apei Kangen neutralizeaza rezidurile metabolice acide foarte repede si reduce posibilitatea de accidentare a muschiului.

Atunci cand pH-ul scade in urma efortului fizic depus, corpul incearca sa se reechilibreze consumand minerale alcaline precum calciu si magneziu din oase, dinti, ficat, etc… De aceea sportivii au nevoie in mod regulat sa consume suplimente de calciu si magneziu, pentru a evita crampele musculare dar si afectarea celorlalte organe.

Prin folosirea apei Kangen in timpul si dupa activitatea sportiva, corpul isi asigura necesarul de minerale alcaline natural, si nu mai necesita splimente de calciu si magneziu.

APA KANGEN SI SPORTUL OLIMPIC

apa pentru sportivi hidratare intensa In ultimul deceniu, in principalele centre de antrenament din lume pentru atletii de elita, participanti la Jocurile Olimpice, precum: Palatul Oval Sportiv din Calgary, Institutul Pacific Pentru Excelenta Sportiva din Vancouver si Centrul de Hockey pe Gheata al echipei olimpice din Canada, a fost introdusa in planurile de antrenament hidratarea prin consumul de apa alcalina ionizata Kangen pentru rezultate maxime.

Comanda de aici cel mai performant ionizator de apa care genereaza apa Kangen, apa vie, alcalina, antioxidanta:   
Mihai Ungur – Distibuitor Autorizat Kangen Romania – Tel. 0745 707 718

Image result for foto apa kangen

Comentariile sunt închise.